OVER LEREN DOOR TE SPELEN

MARIJE VAN DER VEEN

Hallo, ik ben Marije ūüôā Ik kom uit Gorredijk en ik heb 2 dochters en een hele lieve man. Nadat ik ooit kennismaakte met de logopedie praktijk¬†door een stage bij de oprichter van Leren Door Te Spelen:¬†Ans Buit wist ik het zeker: hier wil ik ook gaan werken. Wat is het geweldig¬†en vrolijk¬†om de hele dag met kinderen te werken in een sfeer van ontspannenheid en plezier. Tussen de behandelingen door neurie ik graag de liedjes van Kinderen voor Kinderen, of fantaseer ik over zandkastelen bouwen op Vlieland.¬†Nadat ik een hele tijd heb gewerkt als logopediste in dit bedrijf, heb ik de praktijk per 10 Februari 2017 officieel overgenomen.

Nadat we zijn verhuisd naar onze nieuwe locatie aan de Gauke Boelensstraat 4-A in Drachten, ben ik er helemaal klaar voor om met alle kinderen verder te spelen en te leren.

Zie ik je snel?

groetjes van Marije

 

In vrolijke en speelse stijl vindt u de praktijk van Leren Door Te Spelen aan de Gauke Boelensstraat 4-A te Drachten. In alle rust en omgeven door de nieuwste spelmaterialen zal elk kind zich bij binnenkomst thuis voelen. Omringd door een veilig gevoel zal uw kind zich openstellen voor de behandeling die gegeven wordt door Logopediste Marije van der Veen

Voor de ouders is er uiteraard een wachtkamer met informatie en ontspannende tijdschriften. Betreed de wereld van Leren Door Te Spelen: ik verwelkom u met alle plezier!

Specialisatie Opleidingen

*Prelogopedie (eet- en drinkproblematiek bij baby’s en zeer jonge kinderen)

*Oro-myofunctionele therapie (OMFT)

*Sensorische Informatieverwerking (SI)

*NmG (Nederlands ondersteund met gebaren)

*Fonologische stoornissen (Metaphon)