WELKOM bij Logopedie Leren Door Te Spelen

Welkom op de website van Leren Door Te Spelen. Wij hopen u naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn vanuit de logopedie praktijk in Drachten. Heeft uw kind extra begeleiding nodig bij de ontwikkeling, dan begeleiden wij dat leerproces met alle plezier. Op deze website vindt u niet alleen veel inhoudelijke informatie over uw kind, maar ook een persoonlijk geschreven BLOG. Hierop proberen wij op een toegankelijke wijze onze kennis en ervaring te delen. Via Facebook kunt u op de hoogte blijven en eventueel vragen stellen.

Als u na het lezen van de informatie nog met vragen zit aarzel dan niet en bel/mail gerust.

Met een speelse groet,

Marije van der Veen

KP logo

Logopedie

Logopedie is de behandeling van communicatie stoornissen met betrekking tot taal- spraak, de stem, gehoor en of slikken. Logopedie is een specialisme gericht op het ontwikkelen, herstellen en onderhouden van de communicatie in al zijn facetten en de verwerking van eten en drinken.

Pre Logopedie

Logopedie voordat het spreken begint. Ook het begeleiden van het begin van de communicatieve ontwikkeling van jonge kinderen wordt prelogopedie of preverbale logopedie genoemd.

S.I.

Leren Door Te Spelen is gespecialiseerd in Sensorische Informatieverwerking. Met jarenlange ervaring behandel ik kinderen met prikkelverwerkingsproblemen.

Sondevoeding

Kinderen die vanwege medische klachten gebonden zijn aan sonde-voeding, ervaren vaak eet en slik problematiek. Leren Door Te Spelen is gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met voedingsproblemen en het adviseren van ouders.

Puzzelstukjes

Knuffeldieren

Leesboeken

Spelletjes